Wij zijn Stichting Muziek Ook Voor Jou

Muziek Ook Voor Jou is het landelijk platform voor inclusieve muziek beoefening. Wij maken muziek toegankelijk voor iedereen. Ook voor ouderen, mensen met een beperking, of mensen met hersenletsel. Omdat iedereen talent heeft dat tot bloei mag komen, en je altijd jong genoeg bent om te leren.

Ons doel is inclusief muziek aanbod

Voor ons betekent inclusief muziek aanbod dat muziek maken toegankelijk is voor iedereen. Ongeacht je lichamelijke of verstandelijke mogelijkheden en uitdagingen.

Reguliere muziekles en beoefening schiet daarin nog tekort. Stichting Muziek Ook Voor Jou wil met haar activiteiten dit gat overbruggen. Onze activiteiten zijn erop gericht om mensen uit onze doelgroep op weg te helpen naar passende muzikale mogelijkheden. En wij willen het aanbod vergroten door reguliere muziekles of muziekgroepen meer inclusief te maken. Dit vereist een vernieuwde kijk op muziek beoefening. Waarbij de mens en haar talent centraal staat, en de les de mens volgt.

De organisatie

Muziek Ook Voor Jou is een stichting zonder winstoogmerk.
Het bestuur ontvangt geen beloning voor hun werkzaamheden.
Het bestuur van de stichting bestaat uit:
Eric Schulp         Voorzitter
Petra Visser        Penningmeester en Secretaris

Muziek Ook Voor Jou is ontstaan in 2010 toen de eerste versie van de website werd gelanceerd. Eric is hier als een van de initiatiefnemers vanaf de eerste dag bij betrokken. In 2022 hebben Eric en Petra hun krachten gebundeld en werd Stichting Muziek Ook Voor Jou opgericht. De eerste stap van een ambitieus toekomstplan voor Muziek Ook Voor Jou.

Draag bij!

Steun het werk van Stichting Muziek Ook Voor Jou met een eenmalige of periodieke donatie.

Omdat speciaal muziek onderwijs
heel gewoon zou moeten zijn.

tiener speelt gitaar

Contact

Stichting Muziek Ook Voor Jou
Dr. L.J. Rogierstraat 80
2552 LB Den Haag


info@muziekookvoorjou.nl
KvK-nummer: 86330705
IBAN: NL38 ABNA 0111 8654 17

Privacy statement
Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Lees hier hoe wij dat doen: