Yvet van der Tuin

Yvet van der Tuin schrijft en maakt haar eigen liedjes als singer-songwriter, geeft zangles en pianoles in haar studio aan huis in Berkel en Rodenrijs en dirigeert (pop)koren. Ook helpt zij leerlingen bij het schrijven en maken van hun eigen liedjes.

Yvet geeft les in zang, piano en liedjes schrijven. Dit kunnen individuele en duo lessen zijn vanuit haar thuisstudio in Berkel en Rodenrijs of workshops voor groepen op locatie. Haar persoonlijke aanpak en de ontspannen sfeer zorgen voor een plezierige leeromgeving waar iedereen tot zijn of haar recht komt. Yvet geeft les aan mensen van jong tot oud. Zij heeft veel ervaring met mensen die een beperking hebben, zowel lichamelijk, verstandelijk dan wel een chronische ziekte hebben.

Yvet kan je zonder bladmuziek piano leren spelen met akkoorden, waarbij onder andere muziektheorie en techniek aan bod komen. Je eigen creativiteit is de leidraad en aan improvisatie en interpretatie kan worden gewerkt. Leerlingen kunnen natuurlijk ook met bladmuziek leren spelen en het is mogelijk om jezelf als singer/songwriter op de piano te leren begeleiden!

Bekijk video’s van Yvet op Yvet van der Tuin – YouTube.