Sandra van Dijk

Mensenhanden Muziektherapie

Voor ouderen, volwassenen en kinderen. Tijdens de behandeling luistert u naar muziek of speelt de muziektherapeut samen met u muziek. Vanuit een onderbouwd behandelplan wordt gekozen voor bepaalde instrumenten en voor overgeleverde of zelfgeschreven muziek: van pop tot klassiek, improviserend of structurerend. Ook zonder muzikale ervaring kunt u muziektherapie volgen.

Geen therapie, wel muziek

Niet alle kinderen of volwassenen vinden hun draai bij bijvoorbeeld een muziekschool of andere lessituatie. Soms is andere aandacht of specifieke deskundigheid op een ander dan muziekpedagogisch vlak nodig om tot (plezier in het) spelen te komen en er met zelfvertrouwen in te groeien. Ik kijk en denk graag mee.
Mijn deskundigheid op het gebied van verstandelijke en fysieke beperkingen, niet aangeboren hersenletsel en psychische kwetsbaarheid (evenals mijn netwerk) zet ik in om je op weg te helpen.
Er zijn allerlei akoestische instrumenten aanwezig (gitaar, fluiten, djemb√©’s, lieren etc), die een warme klankkwaliteit hebben.