Muziek- en Showband Juliana

Drum & Dans Juliana is het nieuwste onderdeel van de Christelijke Muziek- en Showband Juliana Amersfoort. Een groep waarin iedereen in de leeftijd van 9 tot 99 jaar met een beperking kan meespelen of mee dansen.

Het is toegankelijk voor mensen die door een verstandelijke beperking of anderszins op dit moment geen/weinig toegang hebben tot gezamenlijk muziek maken. Het doel van Drum & Dans is het met elkaar repeteren, optredens geven en mee kunnen doen aan gezamenlijke activiteiten van de muziekvereniging.

We bekijken voor iedereen die mee wil doen wat de mogelijkheden zijn. We staan nog maar aan het begin, we gaan ontdekken waar we het meeste plezier in hebben en waar we de mooiste show mee kunnen maken. En jij kunt daarbij zijn!

We starten met trommels als instrument en voor de dansers met mooie dansbewegingen en attributen. De dirigent en de dansinstructeur leggen alles uit en er zijn een aantal mensen aanwezig die kunnen helpen als je iets nodig hebt. Als je speciale begeleiding nodig hebt is het fijn als een eigen vertrouwde begeleider mee komt. We gaan oefenen om een mooie show te kunnen opvoeren. We zullen af en toe mee gaan met gezamenlijke optredens van de andere Juliana orkesten en we zullen ook af en toe een eigen optreden geven, dat wordt feest!

Meer informatie vind je op Over Drum & Dans Juliana.