Music & Move

Hoi!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn pagina. Al ruim 10 jaar ben ik werkzaam in de creatieve sector.
Eerst alleen als dansdocent maar nadat ik de dansopleiding heb afgerond ben ik aan mijn tweede opleiding begonnen als muziektherapeut. In 2020 heb ik deze tweede studie afgerond en nu mag ik het allerleukste doen wat er is: dans-en muzieklessen geven en dit combineren met het aanbieden van muziektherapie. In mijn lessen en therapeutische behandeling staat de eigen autonomie centraal. De lesinhoud of behandeling wordt dan ook vormgegeven aan de hand van jouw wensen, interesses, behoeftes én mogelijkheden. Mijn kernwaarden zijn dan ook: Aandacht, Openheid, Autonomie, Toegankelijkheid en Mogelijkheden.
De lessen of behandeling vindt plaats in de eigen woonomgeving, daar waar ik (nog) geen fysieke praktijk heb én het een meerwaarde kan hebben om in de eigen veilige omgeving te bewegen.

U kunt terecht voor gitaarles, ukelele les indien u een eigen ukelele in bezit heeft, keyboard/pianoles voor beginnen, halfgevorderd en voor muziektherapie.

Mijn achtergrond:
In 2020 heb ik met succes de opleiding Vaktherapie Muziek aan de HAN te Nijmegen afgerond. Hierin heb ik een cursus mindfulness mogen volgen en heb ik de minor Verslavingskunde afgerond.
Verder heb ik 3 jaar mogen werken als muziektherapeut binnen de gehandicaptenzorg waarbij ik met zowel ouderen, volwassenen, jeugd als met kinderen heb gewerkt. Nu ben ik werkzaam binnen de psychiatrie, geef ik muziektherapie aan kinderen en geef ik muziek- en dansles op basisscholen.

Sara Beentjes
Music & Move