Lisa Morien

Hey, wat leuk dat je mij hebt gevonden!

Mijn naam is Lisa en ik ben 25 jaar. Sinds mijn 7e ben ik al verliefd op het bespelen van de gitaar en doe dat nog steeds met alle passie. De gitaar is voor mij erg belangrijk geweest in mijn ontwikkeling tot de persoon wie ik nu ben. Ik kan zeker zeggen dat de gitaar hier aan heeft bijgedragen. Mijn passie lag altijd bij het maken van muziek en wilde dit ook graag studeren. Echter heb ik toch gekozen om voor een zorgopleiding te gaan, daar ik het werken met mensen met een beperking ook erg leuk vond. Na 4 jaar gewerkt te hebben binnen Ipse de Bruggen heb ik gezien wat muziek niet alleen met mij doet, maar ook met ieder ander. Daarom ben ik 3 jaar geleden gestart met de opleiding ‘Muziektherapie’ aan de hogeschool van Leiden en heb er geen moment spijt van.

Waarom geef ik les?
Ik gun het ieder ander om de mogelijk te hebben tot het maken of het luisteren van muziek. Waarom het voor onszelf houden denk ik dan? Het was voor mij een vorm van emotionele uiting, maar ook ontspanning, creativiteit en vooral plezier.

Hoe geef ik les?
Ik heb geen vaste manier van lesgeven. Ik vind het belangrijk om bij elk individu aan te sluiten. Elk individu leert en is immers anders. Samen met jou kijk ik graag naar wat bij jou aansluit en wat voor jou werkt om toch een instrument te kunnen bespelen. Ik speel gitaar en piano.

Ben je geïnteresseerd of heb je verdere vragen, neem dan contact op via de contactmogelijkheden.

Hopelijk tot snel!

Muzikale groet
Lisa Morien