Laat het Klinken

Welkom bij Laat het Klinken.

Laat klinken wat in jou is! Graag geef ik jou daarvoor de ruimte.

Ben je op zoek naar ontspanning of meer rust in je hoofd? Naar een moment om even helemaal tot jezelf te komen in de drukte van alledag? Met klanken of muziek kan ik je hiermee helpen.
Ervaar jij belemmeringen in het dagelijks leven als gevolg van een chronische ziekte of aandoening? Wil jij samen met mij, met als middel muziek, ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn náást deze belemmeringen? Ik kom graag naar je toe in West-Friesland (Noord-Holland).

Muziekagoog
Met muziek als middel mogelijkheden ontdekken, wanneer je in het dagelijkse leven belemmeringen ervaart door een chronische aandoening of beperking. Terwijl we plezier hebben met muziek, werken we tegelijkertijd aan verbetering of in stand houden van je welzijn.
Meer informatie is te vinden op Muziekagogie – Laat het Klinken.

Klankwerker
Klankwerk is geschikt voor (bijna) iedereen die een fijn moment van ontspanning kan gebruiken, meer rust in het hoofd wil of meer tot zichzelf wil komen. Dit kan een persoonlijke klanksessie zijn, maar ook een klankbeleving of klankconcert is mogelijk.

Klankwerk is ook zeer geschikt voor zorginstellingen en in het onderwijs. Dit kan zowel individueel als in groepen. Doelstellingen kunnen bijvoorbeeld zijn: Het hebben of verbeteren van contact, ervaren van (meer) verbinding met het eigen lichaam, samenwerking, ontspanning, verminderen van onrust, enzovoort. Meer informatie is te vinden op Klankwerk – Laat het Klinken.