Gudrun Hendrikman

Mijn naam is Gudrun. Ik geef al vele jaren met veel plezier harples en algemene muzikale vorming (AMV).
Ook werk ik met passie als muziektherapeut en geef ik workshops en trainingen. Daarnaast treed ik op als harpiste en leid ik een koortje, gewoon, omdat ik samen zingen zo leuk vind!

Ik heb gestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium: muziektherapie en harp. In 1997 behaalde ik mijn diploma Muziektherapie en in 1998 het diploma Docerend Musicus. Als harpdocente heb ik bij diverse muziekscholen gewerkt. Nu geef ik les in mijn eigen muziekpraktijk. En als muziektherapeut werk ik met verschillende doelgroepen, jong en oud.

Muziek op maat

Wanneer je door een handicap niet in staat bent om reguliere muzieklessen te volgen, dan bied ik Muziek-op-Maat. Dat houdt in, dat ik in de muzieklessen uit ga van alle mogelijkheden die er zijn en rekening houd met de beperkingen (op cognitief, sociaal-emotioneel en/of motorisch gebied).

Wil je graag een muziekinstrument leren bespelen? Of vind je het gewoon prettig om samen muziek te maken? En wist je dat je door het musiceren ook beter kunt leren onthouden, bewegen of spreken? Als neurologisch muziektherapeut kan ik je helpen begeleiden en ontwikkelen op cognitief of sensomotorisch gebied, of met spraak-en taalontwikkeling.