Carmen van Haren

Het Muziek en Spel Atelier

Carmen geeft in haar Muziek en Spel Atelier in Den Haag muzieklessen op maat aan jong en oud, vanaf 5 jaar. Hierbij werkt ze volgens haar eigen methodiek.

Het Muziek en Spel Atelier bevat vele schatten aan instrumenten en instrumentjes en het kind mag zelf op ontdekkingstocht. Centraal staat de persoonlijke reis langs klank, ritme, melodie en (samen)spel. Voor de oudere kinderen en volwassenen is er ook de mogelijkheid om – bestaande of zelfgemaakte – liedjes te (leren) spelen op onder andere ukelele, keyboard en gitaar.

Naast de muzieklessen is Carmen zangeres/muzikant/componist bij de band Katakat (www.katakat.nl), werkzaam bij KOO als vakdocent bij onder andere de KunstKnuffel (muziek voor en met mensen met dementie) en consulent bij VTV Thuismaatjes: een maatjesproject voor kinderen en volwassenen met een beperking. Voor informatie en/of het maken van een afspraak: info@muziekenspelatelier.nl

  • Een proefles duurt 30 minuten en kost € 25,00
  • De lessen kunnen ook in het Engels gegeven worden
  • Vraag vrijblijvend naar het verdere aanbod

Uit het gastenboek: “Onze 5-jarige zoon geniet intens van zijn lessen bij Carmen. Op deze leeftijd is het kennismaken met muziek verpakt in spel ideaal. Carmen speelt goed in op deze speelbehoefte. Daarnaast past zij de lessen aan aan het kind. Net wat onze zoon nodig heeft (…) Als hij nu naar muziek luistert, kan hij meer instrumenten herkennen die gedurende het nummer passeren. Hij neuriet thuis de hele dag door als een vrolijk vogeltje. Kortom, één en al een blij en muzikaal kind sinds hij kennis heeft gemaakt met Carmen” (Hanh)

From the guest book: “Dear Carmen, you have been a wonderful teacher this year. What I like about music is that we make up songs and compose them together. I also like that in your Atelier I can try different types of instruments from all over the world. Lots of love, Emma”