Stichting Muziek Ook Voor Jou krijgt een nieuwe boost!

Wij hebben iets te vieren, want Stichting Muziek Ook Voor Jou is officieel opnieuw opgericht. Eric Schulp en Petra Visser hebben hun krachten gebundeld om www.muziekookvoorjou.nl uit te bouwen tot HET landelijk platform voor inclusief muziek onderwijs in de vrije tijd.
De eerste stappen van een ambitieus toekomstplan voor Muziek Ook Voor Jou zijn daarmee gezet. Een toekomst waarin muziek maken toegankelijk is voor iedereen, ongeacht je leeftijd of je lichamelijke en verstandelijke mogelijkheden.
De komende tijd zal de website verder uitgebreid en aangevuld worden, zodat (aankomende) muzikanten en docenten de informatie krijgen die ze nodig hebben en elkaar weten te vinden.

Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws en ontwikkelingen.