Multi-Kleur muzieksysteem van René Koelemaij

Multi-Kleur muzieksysteem,  René Koelemaij

Met de methode van het Multi-Kleur muzieksysteem zijn nu meer dan 500 titels in kleurmuziek verkrijgbaar en kun je met één of met twee handen liedjes spelen op een keyboard of piano. Er wordt gespeeld met gekleurde noten in het muziekboek, met gekleurde stickers op de toetsen en met meespeel- en begeleidings- cd’s.
Deze manier van spelen, met kleurmuziek en cd’s, is er op gericht om in korte tijd succes te hebben in het leren bespelen van een toetsinstrument, waarbij met behulp van de cd’s nadrukkelijk gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheid om ‘op het gehoor’ te leren spelen.
De ervaring leert dat mensen met een verstandelijke beperking sneller keyboard leren spelen als naast de kleurmuziek ook beluisterd kan worden hoe de muziek klinkt. zie: www.kleurmuziek.com

Hier hebben we alle mogelijkheden voor kleurmuziek voor je op een rij gezet.