FAQ

De term beperking is niet onder een noemer te vangen. De meeste aanvragen ,die onze docenten krijgen zijn van mensen uit het Autistisch spectrum, met Syndroom van Down,(niet) aangeboren hersenletsel, lichamelijke beperkingen, beginstadium dementie, chronisch zieken, visuele beperkingen en psychiatrische beperkingen

Dat hangt van de docent of muziekinstelling af. Iedere docent hanteert zijn of haar eigen tarieven. Muziek Ook Voor Jou staat hier buiten.

Muziek Ook Voor Jou is een ideeƫle stichting zonder winstoogmerk. De stichting zorgt alleen voor een platform waar docenten en leerlingen met elkaar in contact kunnen komen. Wanneer er eenmaal contact is gelegd heeft Muziek Ook Voor jou geen bemoeienis. Muziek Ook voor Jou wordt mogelijk gemaakt door subsidie van NSGK en Het Johanna Kinderfonds.

Muziek Ook Voor Jou tracht zoveel mogelijk controle te verrichten op de aangemelde docenten. Daarnaast hebben de bestuursleden en medewerkers een jarenlange ervaring op het gebied van muziekles geven aan mensen met een beperking. Veel docenten zijn daarom bekend bij de stichting.

Nee en dit blijft ook zo. Wel kan er een banner op de homepage geplaatst worden van uw school, instituut of privepraktijk. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Ja, dat kan .Art-Mobile verzorgt workshops, coaching en adviezen op maat. Kijk op www.art-mobile.nl

In principe is dit niet een doel van MOVJ. Wel kunt u mailen naar info@muziekookvoorjou.nl om doorverwezen te worden

Load More