De helende werking van klankmassage

Wat is een klankmassage?

Tijdens een klankmassage wordt u meegevoerd in een akoestische vibratorische belevenis, waarbij u als het ware wordt ondergedompeld in een ‘bad’ van klanken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse instrumenten. Bij de klankmassage kunnen er klankschalen op en om het geklede lichaam worden geplaatst. Doordat 70% van het lichaam uit water bestaat, worden de trillingen van het geluid door het lichaam verplaatst. Hierdoor vindt er een fijne innerlijke massage plaats van de cellen. Door het klankconcert wordt het lichaam in een harmonische trillingsfrequentie gebracht.

Wat is de werking van een klankmasage?

Klankmassage is gericht op:

  • Ontspanning
  • Verhogen van de energie
  • Oplossen van blokkades
  • Stressvermindering
  • Helpt tegen slapeloosheid
  • Helpt tegen spierspanning
  • Bevordert evenwicht
  • Bevordert zelfacceptatie
  • Loslaten van problemen

Een klankmassage duurt ongeveer 30 minuten.

Meer informatie: Webshop Mirjam van Beek